Georgia State University | CURVE

Location
Atlanta, Georgia

Client
Georgia State University 

Square Footage
3,000

The CURVE (Collaborative University Research & Visualization Environment) project is a small but mighty 3,000 sf space located in the heart of the Georgia State University’s campus. This research library is engaging students, faculty, and staff by connecting them with unique visualization hardware and software, and the latest online research tools. The CURVE innovation makes way for researchers and students to expand their knowledge through the incorporated state of the art technology in interactive media software and is an envious model of creative space for Universities across the nation. While the interior components of the area emanate technology, there are several other aspects that create a certain vibe to the space, differentiating it as one of a kind through-out its many architectural elements.